EmVeVe

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Administratie

U en Uw bedrijfsadministratie
De administratie is een belangrijke informatiebron binnen uw bedrijf. De informatie die u nodig heeft voor een adequate bedrijfsvoering wordt immers grotendeels ontleend aan de (financiële) administratie. U kunt hierbij denken aan de hoogte van en ontwikkeling in de omzet, marge, kosten, en bedrijfsresultaat. De beslissing met betrekking tot investeringen in productiemiddelen, bedrijfsinventaris, wagenpark en personeel wordt vaak pas genomen na grondige analyse van uw interne cijfers.

EmVeVe en Uw bedrijfsadministratie
Het op juiste wijze voeren van een bedrijfsadministratie is over het algemeen een tijdrovende bezigheid. Wij staan u hierbij graag ter zijde. Ook kunt u delen van of zelfs de gehele administratie aan ons uitbesteden.
Onze full-service bestaat onder ander uit het periodiek ordenen en boeken van de inkoop- en verkoopfacturen, het verwerken van de kas- en bankmutaties, het uitdraaien en eventueel bespreken van de balans en winst- en verliesrekening en het verzorgen van de BTW aangiften. Indien wenselijk kan de rapportage worden uitgebreid met debiteuren- en crediteurenlijsten, liquiditeitsoverzichten, etc.

Wij voeren voor u de financiële administratie. U hebt hiervoor de keuze uit een aantal softwarepakketten:
Exact
Exact Online
E-Boekhouden

De administratie wordt volledig naar uw wens ingericht en beheerd. Rapportage over de financiële situatie kan op ieder gewenst moment geleverd worden.
U kunt zelf beslissen over de manier waarop u de informatie t.b.v. het beheren van de grootboekadministatie wilt uitvoeren.
Desgewenst kunnen we ook de facturatie en inning van u overnemen.

Wanneer u prijs stelt op een persoonlijk aanpak, dan bent u bij EmVeVe aan het goede adres en neem dan contact met ons op.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu